10 лесни стъпки за Ламиниране на мигли | Инструкции

ламиниране на мигли

Без значение дали сте начинаещи или имате известен опит, понякога ламинирането на мигли може да бъде сложно и объркващо! Случва се и да се провали тотално, ако подложките се движат или миглите не залепват…

Не се притеснявайте, ние сме тук, за да ви помогнем! Изготвихме списък със стъпките и някои доста полезни съвети и трикове, които да ви помогнат с процедурата по ламиниране на мигли.

Инструкции за ламиниране на мигли стъпка по стъпка.

  1. Почистете миглите с помощта на четка и пяна Lovely, за да премахнете замърсяванията и омазняването. Подсушете миглите, трябва да са напълно сухи.
  2. Помолете клиента да погледне нагоре, докато поставяте пачовете, които да предпазят долните мигли. Нанесете обезмаслител.
  3. Изберете правилния размер силиконова подложка за ламиниране, чрез налагането им върху клепача.
  4. Нанесете лепило за ламиниране от долната част на силиконовата подложка и залепете за клепача, възможно най-близо до миглите. Задръжте стабилно, докато се захване.
  5. Работейки на малки зони започнете да нанасяте тънък слой лепило за ламиниране върху подложката. В зависимост от скоростта ви, можете да работи с лепило за напреднали (стандартна скорост) или лепило за начинаещи (ще ви даде малко повече време за работа).
  6. Използвайки Y апликатор за ламиниране на мигли или Двоен инструмент стик за ламиниране на мигли, повдигайте миглите от корите върху подложката, като се уверите, че са залепени напълно. Повторете процедурата на другото око. Топ съвет – уверете се, че миглите са разделени и правилно подравнени, докато работите върху всяка секция. Това е важно, за да постигнете невероятни резултати!
  7. Нанасяне на композициите. Можете да ползвате комплекти за ламиниране на мигли или да поръчате продуктите по отделно.

Композиция #1 за ламиниране на мигли Lifting 

Интензивността на ламинирането ще зависи от приложението на тази композиция!

Композицията се нанася равномерно с микро четка на разстояние 1-2 мм от корените на миглите, водейки се по линията на миглите. Във вътрешния ъгъл композицията се нанася не твърде високо, за да не се увиват миглите. В средата, в зависимост от посоката на растежа и извивката на естествените мигли, композицията се нанася не по-високо от най-високата точка на подложката. Във външния ъгъл композицията се нанася точно над средата на подложката, като се вземат предвид дължината и извивката на естествените мигли, за да се повдигнат миглите, които растат надолу.

Време за действие :12-18 минути (за тънки мигли е 10-12 мин, а за по-дебели може да се остави максимум  до 18 мин.)

Композиция 1 се отстранява с четка или клечка за уши, без да се разнася по цялата дължина на миглите. Уверете се, че миглите стоят подредени и са здраво залепнали за подложката.

Композиция #2 за ламиниране на мигли Volume

Нанесете равномерен слой в достатъчно количество, леко над и под първото нанасяне. Времето за действие е 8-10 минути. След което отстанете с четка посока от корените към себе си. 

Боядисване (по желание)

След посочените стъпки, миглите получават наситен цвят, без нужда от допълнително боядисване, но ако желаете можете да използвате и допълнително такова. За целта изберете подходящ цвят боя и следвайте инструкциите посочени на опаковката, след което отстранете с четка.

Композиция #3 за ламиниране на мигли Care

Нанесете третата композиция равномерно в малко количество на двете очи, като оставите да подейства 5-10 минути. Почистете първо едното око, след това другото. Работете в малки сектори, почиствайки миглите от остатъци от лепило и боя с помощта на третата композиция. Използвайте инструмент за мигли, апликатор, памучен тампон.

Внимателно отделете миглите от силиконовата подложка, за да не ги деформирате. Подпъхнете навлажнена четка за уши зад подложката, като по този начин я отстраните от клепача. Почистете клепача и миглите от лепило.

В края на процедурата миглите трябва да са чисти, пухкави и добре разресани. Готово!

image 287

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Приемам Privacy Policy